Over ons

In 1957 startte Georges Vlaminck samen met zijn vrouw Anny een eenmanszaak in de Somméstraat, waar ook een kleine winkel met behangpapier werd gehuisvest. G. Vlaminck was een feit. Aanvankelijk specialiseerde de zaak zich in het behangen en het plaatsen van vloerbekleding, het toen alom gekende Balatum. Later kwam daar ook nog het maken van gordijnen en overgordijnen bij die destijds in de huiskamer werden geconfectioneerd door moeder Anny. Mede door het succes van de behangwerken werd een eerste medewerker aangetrokken die persoonlijk opgeleid werd.

In 1975 en 1976 kwamen de twee zonen mee in de zaak, en werden ook schilderwerken aangenomen. De ploeg werd uitgebreid met de eerste schilders, zodat de zaak gestadig begon te groeien. Het uitvoeren van grotere werken ging gepaard met het aanwerven van meerdere medewerkers. De kleine winkel werd eind 1979 uitbereid tot een grotere winkel in de Pothoekstraat, met een grote keuze aan behangpapier, vloerbekleding en raamgarniering. Er werd zelfs een, voor die tijd revolutionaire, verfmengmachine aangeschaft. Ook het naaiatelier breidde noodgedwongen uit: twee naaisters werden aangetrokken voor het maken van de raamgarniering.

Het “jonge geweld”, zoals vader Jos zijn zonen al eens noemde, kregen, weliswaar onder toeziend oog, meer en meer verantwoordelijkheid: zowel in het leiden van de werken als de uitvoering ervan. Dat is later de perfecte opleiding gebleken voor het welvaren van de zaak.

Toen na 40 jaar werken in 1997 Jos en Anny op welverdiende rust gingen, werd de zaak verdergezet door de zonen en hun respectievelijke vrouwen. Bovendien werd er een nieuwe zaak opgestart: Interieur Vlaminck. Zelfs na hun actieve loopbaan voelden Jos en Anny zich nog steeds betrokken bij de zaak en konden we altijd rekenen op hun opgedane ervaring.

Vandaag wordt de zaak geleid door Frank en zijn vrouw Lieve, met een achttal medewerkers. Stuk voor stuk ervaren schilders met een liefde voor het vak en een enorme gedrevenheid om u tevreden te stellen en zo een mooi vernieuwend interieur volgens de wensen van u, de klant, af te leveren.

G. Vlaminck en zonen Interieur Vlaminck

Kersbeekstraat 13
2060 Antwerpen

E: frank@gvlaminckint.be
T: +32 3 270 91 70
T: +32 3 270 91 77

BTW: BE0417.768.508
BTW: BE0464.308.613

© 2018 G. Vlaminck Interieur. Alle rechten voorbehouden. Privacy - Cookie policy