Schilderwerken

Als familiezaak hebben we al jaren ervaring in het uitvoeren van kwalitatieve en verzorgde schilderwerken. Zowel binnen- als buitenschilderwerken worden uitgevoerd door vakkundige, gedreven medewerkers. Ons klantenbestand is zeer divers: wij zijn werkzaam bij particulieren, bedrijven, kantoren, bankinstellingen en kerkgebouwen.

Voor alle schilderwerken kan er beroep gedaan worden op een professioneel kleuradvies dat bij u ter plaatse wordt opgesteld. Dat gebeurt uiteraard in samenspraak met u, naar uw eigen smaak en invulling van uw interieur. Eens dit gebeurd is, kunnen er grotere kleurstalen bezorgd worden voor de start van de werken. Zo krijgt u een betere indruk van de gekozen kleurcombinaties en/of aanvullend behang, en desgevallend raamgarniering, zodat er een harmonieus geheel uitgewerkt kan worden dat uw verwachtingen nog zal overtreffen.

Wie bieden ook decoratietechnieken of een speciale verfafwerking aan, zodat uw wensen perfect uitgevoerd kunnen worden.

U kan bovendien altijd beroep doen op de verftechnische adviezen die we via onze betrouwbare verfpartners aanleveren. Op buitenschilderwerken kunnen we u een tienjarige garantie bieden op de voorgeschreven uitvoeringsmethode en gebruikte verven.

Alle schilderwerken worden uitgevoerd door ons eigen bekwaam personeel. Elk van onze medewerkers heeft al jaren ervaring en heeft regelmatig bijscholingen gevolgd voor nieuwe technieken en verven bij fabrikanten om “up-to-date” te zijn.

Onze klanten zijn over het grootste deel particulieren, maar bedrijven, kantoren, garages, toonzalen, bankinstellingen en kerken doen ook regelmatig beroep op onze ervaring. Ook zij weten dat bij ons een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding centraal staat en dat we sterk zijn in verschillende afwerkingsmogelijkheden naargelang uw wens en behoefte.

We hebben ons kunnen profileren bij architecten, aannemers en verzekeringsmaatschappijen die beroep doen op onze activiteiten. Zij weten ondertussen immers dat hun projecten in goede handen zijn, omdat die afgewerkt worden met de nodige zorg en volgens afspraak.

Bij het gebruik van ladders, stellingen, hoogwerkers etc. worden uiteraard steeds de voorgeschreven wettelijke veiligheidsnormen in acht genomen.

Enkele referenties

G. Vlaminck en zonen Interieur Vlaminck

Kersbeekstraat 13
2060 Antwerpen

E: frank@gvlaminckint.be
T: +32 3 270 91 70
T: +32 3 270 91 77

BTW: BE0417.768.508
BTW: BE0464.308.613

© 2018 G. Vlaminck Interieur. Alle rechten voorbehouden. Privacy - Cookie policy